“Clubhouse”- den exklusiva sociala medieappen

Clubhouse exklusiva sociala medieappen – sociala media marknadsföringWebbbyrå

Under 2020 lanserades appen Clubhouse: en ljudchatt- app som framförallt används av entreprenörer, kändisar och människor inom techsektorn. Appen har vuxit kraftigt under kort tid, dels pga. pandemin och det ökade behovet av att socialisera sig både privat och affärsmässigt men framförallt pga. appens exklusivitet. 

 

 

Det exceptionella med Clubhouse är just dess exklusivitet. Appen finns endast tillgänglig för iOS användare och dessutom bara för de personer som fått en inbjudan.

 

 

I dagsläget kan endast iOS användare som har fått en inbjudan använda sig av Clubhouse (alla iOS användare kan ladda ner appen, men det är först när man blivit inbjuden som man faktiskt kan använda den och dess funktioner).

Clubhouse exklusiva sociala medieappen

Vill du bli en Clubhouse’are? 

 

  1. Ladda ner “Clubhouse” i App Store 
  2. Skriv upp dig på Clubhouse väntelista 
  3. Spana in de grupper (ex. på Facebook) som delar ut inbjudningar 
  4. Fråga en vän som är medlem i Clubhouse-  varje person som får access till Clubhouse får egna inbjudningar att dela ut
 
 
 

Clubhouse har olika rum, salar som du kliver in i som lyssnare med en eller flera talare. Det finns spontana rum som uppstår utan förvarning och det finns schemalagda rum som du i delta i. I de olika rummen kan du lyssna på olika talare, det är endast talaren som hörs i rummet men det finns en funktion där deltagarna kan be om att ställa frågor till talaren. Du ser alla deltagare i rummet och kan därmed utforska deras Clubhouse-profil.Du kan själv starta ett eget Clubhouse- rum, glöm inte att skapa ett tema för ditt rum så andra vet vad rummets syfte är! När du har anordnat minst 3 rumsevent kan du också starta en egen “Club”. 

 

Använd Clubhouse som entreprenör och företagare! Hitta likasinnade, diskutera, bolla idéer och nätverka inom branschspecifika teman.