Sociala medier marknadsföring

sociala medier marknadsföring – facebook marknadsföring – instagram marknadsföring

Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri analys av den rätta målgruppen för just ert företag

I analysen kommer vi kika på vad ni lyckats bra med och vad ni kan göra för att öka effekten av er annonsering. Utöver detta kommer vi ge tips på verktyg och strategier som kan effektivisera er annonsering.

sociala medier marknadsföring – hemsida företag – annonsering på facebook.

Annonser på sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn är idag en självklarhet för många företag och organisationer. Med sociala medier menar vi webbplatser eller appar där innehållet är skapat av användarna. Innehållet kan bestå av all möjligt. I kombination med en en väldigt precis målgruppsanpassning så blir det en svårslagen metod för digital marknadsföring.Sociala medier är ett alldeles utmärkt sätt att kommunicera med sina kunder. Både genom att dela med dig av din egen historia. För verksamheter som vill använda Facebook som en marknadsföringskanal brukar vi rekommendera att göra det ordentligt och professionellt redan från starten.Det blir en typ av annons, men om du är smart med din formulering så känns det inte riktigt lika påträngande utan upplevs mer som en naturlig del av det personliga flödet.Du kan dessutom publicera bilder och videos, vilket gör kanalen mer levande och personlig.om du postar ett inlägg på Facebook, eller en bild på Instagram, når det på ett ögonblick ut direkt till användarna i ditt nätverk.Marknadsföring på sociala medier är en fördel för många nystartade företag eftersom det är en lättillgänglig kanal.Få företag har kunskap eller resurser att vara mästare på alla sociala medier. Gör en grundlig analys om vilka dina kunder och prospekts är och vilka sociala medier det är mest troligt att de använder.Troligtvis det viktigaste tipset, var personlig. Sociala medier är ingen reklamkanal, det är en kanal där man skall vara social.

Öka lönsamheten!

Vi hjälper er lyckas och levererar resultat genom att ha järnkoll på hur era kunder beter sig online.

annonsering på facebook

Med samma annonsbudget som innan har Digital Webbyrå med Facebook Ads ökat Vardagstvatt.se’s månadsförsäljning 4 x om

Med andra ord har dom genom Facebook genererat prenumeranter (konverteringar i form av prenumerationer) för 68 kr för vår prenumerationstjänst som kostar våra kunder 1600 kr/månad.

Tack vare detta har vårt företag växt oerhört, vi rekommenderar definitivt Digital Webbyrå.

Vardagstvatt.se/ Göteborgs största tvätteri

facebook marknadsföring

“Money talks”- viktigare nu än någonsin!

Att förstå var/hur annonsörer fördelar sin annonsbudget ger oss kunskap om vart man hittar den bästa avkastningen för era investeringar- “ROI” (Return on investment).

Sociala medier är på väg mot ett globalt genombrott- under 2020 kommer investeringar i sociala medier för första gången i historien gå förbi de tryckta.

Facebook annonsering

Ett av de största misstagen som företagare gör i Facebook Ads är att välja fel målgrupp. Med en för specifik eller en för bred målgrupp läcker annonsbudgeten till ingen nytta.
 
Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri analys av den rätta målgruppen för just ert företag

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det var enklare att annonsera och nå ut på Facebook för 6 år sen, det var inte lika många annonsörer. Idag är det mer komplext. Är ni exempelvis inom bilindustrin fungerar det inte att välja er målgrupp utifrån deras intresse av bilar, era konkurrenter har valt precis samma målgrupp.

Det krävs istället att vi träder djupare in i datan för att se individers beteende på nätet.

facebook marknadsföring
facebook marknadsföring
sociala medier marknadsföring
sociala medier marknadsföring
facebook marknadsföring

Facebook Ads är idag den absoluta datakällan. Den ger otroligt mycket användbar användardata men den behöver läsas korrekt för att göras effektiv. Digital Webbyrå är en av få byråer i Sverige med bred kompetens och erfarenhet av marknadsföring på Facebook/Instagram. Vårt team är väl uppdaterade, har den nyaste kunskapen och följer de senaste och effektivaste metoderna.

Sofia Svenson
01/04/2020
Ett varmt tack och en stor eloge till er DigitalWebbyrå, vi är så tacksamma att ni tog er all den tid ni gjorde för oss och vi är så fantastiskt nöjda med slutresultatet. Vår hemsida är makalös. Mvh Sofia & gänget
Christer Anderssen
19/03/2020
Mycket nöjd med deras jobb för vår webbsida och shop! Bra vägledning och kompetens
Lisa Charles
10/03/2020
En webbyrå som lyssnar på kunden och som också kommer med förbättringsförslag. God kommunikation och lättillgängliga. Rekommenderas
Kaj Haraldsson
08/02/2020
Jag hade en hemsida som jag inte riktigt var nöjd med och kontaktade därför Digital Webbyrå för råd om förbättringar. Direkt fick jag en bra känsla av webbyrån och valde att köra på. Idag har jag en hemsida med grym webbdesign som jag är riktigt nöjd med! Rekommenderar verkligen Digital Webbyrå
Maria Svan
16/03/2020
Extremt professionella med höga ambitioner, seriösa och leveranssäkra
4.9 18
Webbdesign Göteborg
Guldhedstorget 1, 413 21 Göteborg, Sweden

Lämna ditt nummer,så ringer
vi dig inom

Vi ser fram emot att prata med dig.

Strandvägen 1, 11451 Stockholm

Har du ett projekt du vill bolla eller vill du prata med oss om marknadsföring?

Kungsportsavenyn 21, 41136 Göteborg

Har du ett projekt du vill bolla eller vill du prata med oss om marknadsföring?

Starta ett projekt

Vad kan vi hjälpa er med?

Support & hjälp

Vi erbjuder alla våra kunder support

Karriär

Om oss / jobba hos oss

Kontakt

( Öppettider: vardagar kl. 9-23 )