Kostnadsfri SEO
i 45 dagarVi hjälper er att ”dominera" i er bransch!

Gratis sökmotoroptimering SEO

Gratis sökmotoroptimering SEO

Vi är ett Google certifierat team som kan Google’s algoritmer mycket väl. Det hjälper oss att sökmotoroptimera din webbplats på ett effektivare sätt.

Gratis sökmotoroptimering SEO

   Ingår:

  • Sökordsanalys: vi analyserar relevanta sökbeteenden från det senaste året och vilket sökord och sökfras som ger dig bästa resultat
  • Uppsättning av Google Search Console (om det saknas): om du inte redan har Google Search Console så kommer vi sätta upp det åt dig. Där ser du allt du behöver att veta om hur det går med din SEO, rankning, ser vilka av dina sidor som har indexerats hos Google, ev. problem med indexeringen etc.
  • Optimering av Google Search Console samt vid behov din webbplats “.xml”. fil (webbplatsens karta)
  • 20 “dofollow” kvalitativa bakåtlänkar (DA 70+) med relevanta artiklar (off-page SEO): bakåtlänkar är viktiga för SEO´n eftersom Google och andra sökmotorer räknar in kvaliteten och kvantiteten av bakåtlänkar för att bestämma värdet på din webbplats för en sökare, vilket påverkar din rankning i sökresultatet
  • On page-optimering: Sidtitlar, Rubriker, Meta description, Brödtext, Sökmotorvänliga URL:er, Bilder, alt-attribut och namn på filen

Vår tjänst är en personlig tjänst som alltid anpassas efter ditt företags behov och villkor. Det innebär att du har en personlig kontakt hos oss som fokuserar på att optimera din webbplats för sökmotorer.

Slipp chansa kring vilken byrå eller vilket verktyg som kan leverera bästa resultat för ditt företag. 

Andra aktörer på marknaden brukar binda fast kunden i minst 6 mån innan de ens påbörjar någon form av optimering och tar ut höga startarvoden. Vi tycker inte det är rättvist. Därför har du nu möjlighet att prova på vår tjänst och se hur din rankning förbättras. I det fall du väljer att fortsätta med vår tjänst är bindningstiden aldrig mer än 3 mån och vi tar aldrig ut någon startarvode.

Anledningen är enkel- vi vet att vi levererar goda resultat och att du därför kommer vilja fortsätta med oss. För vem vill inte att ens företag ska växa lönsamt.

Vi fortsätter att toppa i Google’s och andra sökmotorers sökresultat. Genom grundligt och kvalificerat SEO- arbete från Digital Webbyrå får vi konstant in organisk trafik som ger oss fler återkommande kunder och prenumeranter utan att vi behöver att betala för varje klick.

Vi rekommenderar därför mer än gärna Digital Webbyrå!

MVH

Vardagstvätt, Göteborgs största tvätteri

Exempel på sökordsoptimeringar för vardagstvatt.se: 

[tvätteri göteborg]

[tvätta kläder göteborg]

[tvättservice göteborg]

[tvätt göteborg]

[tvätt hemleverans göteborg]

[självtvätt kläder göteborg]

[tvättservice göteborg]

[tvätthjälp göteborg],

Nå nya potentiella kunder på ett kostnadseffektivt sätt med vår SEO- tjänst.

Öka ditt företags synlighet för sökmotorerna, få mer trafik till din webbplats och fler konverteringar.

 

Vårt första steg är att göra en sökordsanalys där vi tar reda på vad just era kunder söker efter, var er webbplats befinner sig i sökresultatet just nu och vad vi kan göra för att höja er placering på sökmotorer som Google. Vi tar fram och presenterar förslag på sökord där vi ser stor potential för just ditt företag.

 

Vårt erbjudande passar små och medelstora företag, dvs. företag som startat nyligen eller har en omsättning mellan 0-10 miljoner kr per år.

Varför har vi så schyssta villkor? Det är enkelt, vi tror att företagare är mer skeptiska än någonsin men vi tror också att de vill satsa på marknadsföring men att de tvekar pga. tidigare dåliga erfarenheter, att man tidigare har anlitat fel byrå och därför saknas tillit. Vi vill ändra på det.

Christer Anderssen
Christer Anderssen
10:22 19 Mar 20
Mycket nöjd med deras jobb för vår webbsida och shop! Bra vägledning och kompetens
Lisa Charles
Lisa Charles
03:36 10 Mar 20
En webbyrå som lyssnar på kunden och som också kommer med förbättringsförslag. God kommunikation och... lättillgängliga. Rekommenderasread more
Kaj Haraldsson
Kaj Haraldsson
19:45 08 Feb 20
Jag hade en hemsida som jag inte riktigt var nöjd med och kontaktade därför Digital Webbyrå för råd om... förbättringar. Direkt fick jag en bra känsla av webbyrån och valde att köra på. Idag har jag en hemsida med grym webbdesign som jag är riktigt nöjd med! Rekommenderar verkligen Digital Webbyråread more
Stefan Stark
Stefan Stark
03:18 15 Jan 20
Vår nya webbsida har bidragit till att öka både vår kundgrupp och försäljning. Vi kan verkligen rekommendera... DigitalWebbyråread more
Frida Heikkinen
Frida Heikkinen
15:06 22 Dec 19
Kunnig webbyrå som förstår vad kunden vill ha. Helt enkelt toppenservice från kontakt till färdig webbsida!
Rita Wendeberg
Rita Wendeberg
19:53 14 Dec 19
Fick hjälp med att göra nya loggan och är supernöjd! Vilken kompetens, engagemang, kommunikation och positiv... inställning Digitalwebbyrå har, tusen tack för allt!read more
Kajsa Bengtsson
Kajsa Bengtsson
02:26 05 Nov 19
Vi driver en e-handel och behövde utveckla nya funktioner. Vi letade länge efter någon som kunde hjälpa oss och ... tillslut valde vi Digital Webbyrå. Det har vi inte ångrat, bäst i branschen på att skapa snygga och säljande webbsidor!read more
See All Reviews
kristina bengtsson
kristina bengtsson
22:20 18 Mar 20
Tack för att ni hjälpte oss med att utveckla vår hemsida och med Facebook ads. Vi är så nöjda med er insats och vi vill gärna rekommendera er vidare. Vad som har varit särskilt bra med er är er förståelse för våra behov /Kristina
Odvar Svensson
Odvar Svensson
03:32 10 Mar 20
Jag fastnade för DigitalWebbyrå, de verkade duktiga och transparenta. De gjorde ett jättejobb och levererade en fantastisk webbsida åt oss!
Bengt Forsberg
Bengt Forsberg
22:19 04 Mar 20
Akta er för denna byrå! Jag blir utlovad 45 dagars grattis SEO om jag skulle pröva på. Utan några samtal skickar de en konstig digital avtal som man lätt ska signera på. Vad den innehåller är dock något man ska akta sig! Man får bara 15 dagar fritt sedan kommer avtalet löpa vidare med 3 månaders uppsägning. Så vill man ha de 45 dagar förutsätter det att man tecknar abonnemang med de med dyra kostnader. När jag frågar ärligt om deras reklam är vilseledande blir säljaren mycket otrevlig och vill ej prata.Var försiktiga med dessa. Jag är tacksam att jag inte provat de. Hitta några andra som lovar vad de kan hålla. Mycket oseriöst intryck!
Mia Silverskiöld
Mia Silverskiöld
19:43 08 Feb 20
En byrå som verkligen gjort skillnad för mitt företag! Efter bara någon vecka av marknadsföring på Facebook och Instagram så började nya kunder komma till mig. Tack Desiree och Digital Webbyrå!
Rut Sigfridsson
Rut Sigfridsson
03:15 15 Jan 20
Riktiga proffs på digital marknadsföring! Oerhört glad och imponerad över de resultat jag fått tack vare Digital Webbyrå och deras kunskaper. Ett stort tack för alla goda råd och tips som ni givit mig längs vägen!
Dina Jukovic
Dina Jukovic
15:05 22 Dec 19
Grymma webbutvecklare som är enkla att jobba med. Även mycket duktiga på SEO och Ads. Rekommenderar!
Johanna Creutz
Johanna Creutz
19:48 14 Dec 19
Teamet på Digital Webbyrå greppade direkt vad vi var ute efter. Vi fick kontinuerlig återkoppling under arbetet och vi fick stor möjlighet att påverka vilket gjorde att vi fick en hemsida som vi är så nöjda med!
Sanna Lindén
Sanna Lindén
19:36 19 Nov 19
Kunden i fokus, kunniga och kreativa. Kan varmt rekommendera Digital Webbyrå!
Leif Stefansson
Leif Stefansson
02:24 05 Nov 19
Lysande webbyrå som hjälpt oss med både hemsida och digital marknadsföring (Facebook)
Annette Wennberg
Annette Wennberg
01:37 22 Oct 19
Utan tvekan den mest kompetenta webbyrå jag anlitat. Många lovar "guld och gröna skogar" men den här webbyrån vet faktiskt vad dem gör. Letar du hjälp för Facebook ads så är det definitivt DigitalWebbyrå du ska kontakta!
William Bokvist
William Bokvist
13:26 04 Oct 19
Ökade vår kundgrupp massivt. Strategisk webbyrå. Rekommenderas för hjälp med Facebook Ads!
Sofia Roos
Sofia Roos
15:40 26 Sep 19
Digital Webbyrå är kompetenta och passionerade både när det gäller sitt yrke och gentemot sina kunder. Fokuserar på kundens behov och gick verkligen hela vägen och lite till för oss. Rekommenderas varmt!
Jesper Thorsén
Jesper Thorsén
15:13 16 Sep 19
Fick hjälp för mitt nystartade företag med ny webbplats och logotyp. Riktigt nöjd, design långt över det vanliga.
Johan Svensson
Johan Svensson
14:05 10 Sep 19
Duktiga, kompetenta och engagerade! Kom med bra idéer och samarbetet flöt på utan några som helst problem. Rekommenderar definitivt Digital Webbyrå för webbproduktion
Erica Wiberg
Erica Wiberg
00:16 03 Sep 19
Tack för all er hjälp! Loggan ni skapade förmedlade precis det jag ville, klockrent!
William Anderzon
William Anderzon
19:24 28 Aug 19
Vi är jättenöjda med digitalwebbyrå.se och deras arbete med vår e-handel. De är tekniskt starka och hittar alltid smarta lösningar på komplexa problem! Desirée och hennes kollegor är lätta att samarbeta med, tillgängliga och ger alltid snabba svar på våra frågor. Rekommenderas!
Tilde Hanzon
Tilde Hanzon
14:09 21 Aug 19
Mina förväntningar var höga, men hur ni höjde min försäljning med marknadsföring på Facebook ändrade hela min verksamhet! Jag är så tacksam och rekommenderar er jämt och ständigt!
Stefan Ericsson
Stefan Ericsson
02:42 13 Aug 19
Ett vasst team som verkligen hjälpte oss få fart på vår E-handel! Lösningsfokuserade och tänker "outside the box", levererade resultat långt över våra förväntningar
Lisa Andersson
Lisa Andersson
20:55 04 Aug 19
Tack DigitalWebbyrå för all hjälp med min hemsida. Bra support, kompetent & trevlig personal, snabba resultat! Rekommenderas till alla som söker en professionell webbyrå
Next Reviews

Lämna ditt nummer,så ringer
vi dig inom

Vi ser fram emot att prata med dig.

Starta ett projekt

Vad kan vi hjälpa er med?

Support & hjälp

Vi erbjuder alla våra kunder support

Karriär

Om oss / jobba hos oss

Kontakt

( Öppettider: vardagar kl. 9-23 )