Kostnadsfri SEO i 45 dagarVi hjälper er att ”dominera" i er bransch!

Gratis sökmotoroptimering SEO

Gratis sökmotoroptimering SEO

Vi är ett Google certifierat team som kan Google’s algoritmer mycket väl. Det hjälper oss att sökmotoroptimera din webbplats på ett effektivare sätt.

Gratis sökmotoroptimering SEO

 

  • Sökordsanalys: vi analyserar relevanta sökbeteenden från det senaste året och vilket sökord och sökfras som ger dig bästa resultat
  • Uppsättning av Google Search Console (om det saknas): om du inte redan har Google Search Console så kommer vi sätta upp det åt dig. Där ser du allt du behöver att veta om hur det går med din SEO, rankning, ser vilka av dina sidor som har indexerats hos Google, ev. problem med indexeringen etc.
  • Optimering av Google Search Console samt vid behov din webbplats “.xml”. fil (webbplatsens karta)
  • On page-optimering: Sidtitlar, Rubriker, Meta description, Brödtext, Sökmotorvänliga URL:er, Bilder, alt-attribut och namn på filen

Vår tjänst är en personlig tjänst som alltid anpassas efter ditt företags behov och villkor. Det innebär att du har en personlig kontakt hos oss som fokuserar på att optimera din webbplats för sökmotorer.

Slipp chansa kring vilken byrå eller vilket verktyg som kan leverera bästa resultat för ditt företag. 

Andra aktörer på marknaden brukar binda fast kunden i minst 6 mån innan de ens påbörjar någon form av optimering och tar ut höga startarvoden. Vi tycker inte det är rättvist.

Anledningen är enkel- vi vet att vi levererar goda resultat och att du därför kommer vilja fortsätta med oss. För vem vill inte att ens företag ska växa lönsamt.

annonsering på facebook

Vi fortsätter att toppa i Google’s och andra sökmotorers sökresultat. Genom grundligt och kvalificerat SEO- arbete från Digital Webbyrå får vi konstant in organisk trafik som ger oss fler återkommande kunder och prenumeranter utan att vi behöver att betala för varje klick.

Vi rekommenderar därför mer än gärna Digital Webbyrå!

MVH

Vardagstvätt, Göteborgs största tvätteri

Nå nya potentiella kunder på ett kostnadseffektivt sätt med vår SEO- tjänst.

Öka ditt företags synlighet för sökmotorerna, få mer trafik till din webbplats och fler konverteringar.

 

Vårt första steg är att göra en sökordsanalys där vi tar reda på vad just era kunder söker efter, var er webbplats befinner sig i sökresultatet just nu och vad vi kan göra för att höja er placering på sökmotorer som Google. Vi tar fram och presenterar förslag på sökord där vi ser stor potential för just ditt företag.

 

Vårt erbjudande passar små och medelstora företag, dvs. företag som startat nyligen eller har en omsättning mellan 0-10 miljoner kr per år.

Lämna ditt nummer,så ringer
vi dig inom

Vi ser fram emot att prata med dig.

Sofia Svenson
01/04/2020
Ett varmt tack och en stor eloge till er DigitalWebbyrå, vi är så tacksamma att ni tog er all den tid ni gjorde för oss och vi är så fantastiskt nöjda med slutresultatet. Vår hemsida är makalös. Mvh Sofia & gänget
Christer Anderssen
19/03/2020
Mycket nöjd med deras jobb för vår webbsida och shop! Bra vägledning och kompetens
Lisa Charles
10/03/2020
En webbyrå som lyssnar på kunden och som också kommer med förbättringsförslag. God kommunikation och lättillgängliga. Rekommenderas
Kaj Haraldsson
08/02/2020
Jag hade en hemsida som jag inte riktigt var nöjd med och kontaktade därför Digital Webbyrå för råd om förbättringar. Direkt fick jag en bra känsla av webbyrån och valde att köra på. Idag har jag en hemsida med grym webbdesign som jag är riktigt nöjd med! Rekommenderar verkligen Digital Webbyrå
Maria Svan
16/03/2020
Extremt professionella med höga ambitioner, seriösa och leveranssäkra
4.9 18
Webbdesign Göteborg
Guldhedstorget 1, 413 21 Göteborg, Sweden

Strandvägen 1, 11451 Stockholm

Har du ett projekt du vill bolla eller vill du prata med oss om marknadsföring?

Kungsportsavenyn 21, 41136 Göteborg

Har du ett projekt du vill bolla eller vill du prata med oss om marknadsföring?

Starta ett projekt

Vad kan vi hjälpa er med?

Support & hjälp

Vi erbjuder alla våra kunder support

Karriär

Om oss / jobba hos oss

Kontakt

( Öppettider: vardagar kl. 9-23 )