Kostnadsfri SEO i 45 dagar

SEO som hjälper er att ”dominera" i er bransch!

Gratis sökmotoroptimering SEO

Gratis sökmotoroptimering SEO

Vi är ett Google certifierat team som kan Google’s algoritmer mycket väl. Det hjälper oss att sökmotoroptimera din webbplats på ett effektivare sätt.

Gratis sökmotoroptimering SEO

Sökordsanalys:

 

Vi analyserar sökpotentialen, relevanta sökbeteenden från det senaste året för din webbplats och dina tjänster/produkter och tar fram vilka sökord/fraser som är mest lönsamma att optimera för.

 

Google Search Console:

 

Har du inte Google Search Console sedan tidigare så sätter vi upp det åt dig. 

I Google Search Console ser du hur det går med din SEO, rankningen, vilka sidor som har indexerats hos Google etc. Vi optimerar befintlig Google Search Console samt vid behov din webbplats “.xml”. fil (webbplatsens karta). 

 

On- page optimeringar:

 

Vi gör din webbplats relevant för Google genom att förbättra din webbplats struktur och innehåll. Vi arbetar med att SEO- anpassa dina sidtitlar, rubriker, metabeskrivningar, brödtext, sökmotorvänliga URL:er, bilder, alt-attribut etc. 

 

Off- page optimeringar:

 

Vi tar fram relevanta bakåtlänkar till din webbplats så att din webbplats hamnar högre i Google’s och andra sökmotorers sökresultat. 

Varför anlita oss för sökmotoroptimering?

Vi erbjuder en anpassad SEO utefter ditt företags behov och med en personlig kontakt hos oss som fokuserar på att optimera din webbplats. Andra byråer binder gärna fast kunden i minst 6 månader och det med höga startarvoden. Hos oss slipper du chansa, vi vet att vi levererar goda resultat. Därför har vi extra schyssta villkor utan startarvode och med korta bindningstider.

Facebook / Instagram marknadsföring

Identifiera och nå nya kunder med minimal insats