Facebook Ads problem iOS-14 - Facebook Ads problem och lösningar iOS 14

Facebook Ads och lösningar på de problem som iOS 14 uppdateringen har orsakat

Facebook Ads problem och lösningar iOS 14- Facebook Ads problem iOS-14 – behandlar konverteringshändelser från verktyg som Facebook-pixeln. Din pixel får bara optimera för högst åtta konverteringshändelser för varje domän.Webbyrå Facebook kommer initialt att konfigurera de konverteringshändelser som vi anser är mest relevanta för ditt företag, baserat på din aktivitet.Digital byrå Alla andra händelser kommer att göras inaktiva för kampanjoptimering och -rapportering. Du kommer att kunna hantera dina inställningar i Event Manager.Facebook marknadsöring När du skapar ditt Ad Set väljer du bara en av de åtta utsedda konverteringshändelserna som du optimerar för.Facebook Ads problem Iphone användare

Har du upplevt en försämring i Facebook Ads- rapporteringen och resultatet efter den senaste iOS 14- uppdateringen

 

Nedan hittar du 6 tips på hur du kan lösa problemet med iphone användarna:

1). Pausa inte dina befintliga kampanjer. 

 

2). Det har alltid varit viktigt att skapa olika anpassade målgrupper och därefter LookALike- målgrupper, men nu blir det ännu viktigare! Utnyttja den data som redan är sparad i din pixel samt din befintliga kundinformation och skapa ännu fler precisa målgrupper (laser- målgrupper).

 

3). Optimera din pixel och dess händelser. Försäkra dig om att du har max 8 aktiva händelser! Dessa 8 händelser ska vara de absolut viktigaste för ditt företag och varierar såklart beroende på vad ni erbjuder och vad ni anser är viktigt för er. 

 

4). Har du skapat många mindre relevanta anpassade konverteringar? I så fall är det dags att justera och trimma ner dessa! 

 

5). Fokusera ännu mer på själva annonsen! Dvs. på annonstexten och annonsbilder/videos

6). Kontakta oss :

Facebook Ads problem Iphone

Intresseanmälan är inte bindande

Ingår:

  • analys – planering – strategi
  • pixeloptimering
  • anpassade konverteringar
  • anpassade målgrupper
  • effektiva och attraktiva annonser som konverterar
  • löpande hantering av Facebook Ads Manager
  • löpande förbättringar av annons och målgrupper