Digitalt krispaket

Facebook/Instagram marknadsföring gratis i 2 månader

Vi hjälper dig att höja företagets lönsamhet även under kristider.

Gratis Facebook/Instagram marknadsföring

Den smartaste tiden att annonsera på sociala medier är nu och anledningen är enkel. Dina konkurrenter har begränsat eller slutat att annonsera och “avvaktar” för att se hur framtiden ter sig. Ditt företag har färre konkurrenter än vanligt på Facebook Ads och du får därför resultat för en billigare peng. För dig och ditt företag innebär det större möjligheter och fler köp och leads.


Facebook och Instagram- flödet är som en marknadsplats. Ju fler av dina konkurrenter som pausar sin marknadsföring desto bättre resultat får du via annonsering. Förr brukade ditt företag konkurrera om olika placeringar i Facebook Ads, men nu öppnas fler och fler möjligheter upp för ditt företag eftersom så många andra “avvaktar”. Den målgrupp som är dina potentiella kunder och som förr brukade se många annonser från olika företag men för samma typ av produkt/tjänst ser nu betydligt färre. Det innebär större möjligheter för ditt företag och billigare köp/leads.

Har du inte fått bra resultat av marknadsföringen den senaste tiden beror det sannolikt på att folks köpbeteende har förändrats. Nu mer än någonsin spenderar dina potentiella kunder tid på sociala medier. Med databaserade och smarta Facebook och Instagram- kampanjer ser vi till att dina potentiella kunder blir till betalande kunder. 

 

I vårt erbjudande ingår både webbplats- optimering och optimering av annonskontot. Optimeringarna är bl.a. pixel- optimering, händelse- optimering, anpassade konverteringar, avancerade anpassade målgrupper och avancerade LookALike- målgrupper. 

annonsering på facebook

Med samma annonsbudget som innan har Digital Webbyrå med Facebook Ads ökat Vardagstvatt.se’s månadsförsäljning 4 x om

Med andra ord har dom genom Facebook genererat prenumeranter (konverteringar i form av prenumerationer) för 68 kr för vår prenumerationstjänst som kostar våra kunder 1600 kr/månad.

Tack vare detta har vårt företag växt oerhört, vi rekommenderar definitivt Digital Webbyrå.

Vardagstvatt.se/ Göteborgs största tvätteri

Webbyrå Göteborg

Gratis Facebook/Instagram marknadsföring

Entreprenör

Smart och individanpassad annonsering ?

Vi har inget krav på lägsta annonsbudget, det gör det enklare för små och medelstora företag att växa i sin egna takt. Erbjudandet är giltigt fr.om. den 15:e april 2020. 

 

Varför är de 2 månaderna gratis? Det beslutade vi om för att kunna bidra och hjälpa företagare och samhället så gott vi kan, för ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Lämna ditt nummer,så ringer
vi dig inom

Vi ser fram emot att prata med dig.

Bengt Wästerlid
01/10/2020
Tack för en makalöst bra service, vår hemsida blev top notch! Snabba, professionella och riktigt duktiga är ni på det ni gör!
Susanna Diaz
25/08/2020
Very professional and good web agency! In addition, a nice and good welcome.
Sofia Svenson
01/04/2020
A warm thanks and a great deal to you DigitalWebbyrå, we are so grateful that you took all the time you did for us and we are so fantastically happy with the end result. Our website is incomparable. Mvh Sofia & gang
Christer Anderssen
19/03/2020
Very happy with their job for our website and shop! Good guidance and skills
Lisa Charles
10/03/2020
A web agency that listens to the customer and who also comes up with improvement suggestions. Good communication and easily accessible. Recommended
5 20
Webbdesign Göteborg
Guldhedstorget 1, 413 21 Göteborg, Sweden

Strandvägen 1, 11451 Stockholm

Har du ett projekt du vill bolla eller vill du prata med oss om marknadsföring?

Kungsportsavenyn 21, 41136 Göteborg

Har du ett projekt du vill bolla eller vill du prata med oss om marknadsföring?