Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering

Höj din placering i Googles sökresultat!

Intresseanmälan är inte bindande

Alla företagare har ett drömsökord som de vill att deras domän ska synas högst upp för och på första placeringen i Googles sökresultat när folk söker efter det drömsökordet. Dvs. de vill gärna att om folk söker efter ett specifikt ord som ex. deras bransch, yrke eller produktkategori att deras webbadress syns högst upp.

 

Missförstå oss inte, vi pratar inte om Google Ads (SEM) som är sökmotormarknadsföring. Ingen drömmer om att behöva betala mellan 30-120 kr per klick.

 

Drömmen vi pratar om är att visas organiskt, utan att behöva betala för klick, och ändå komma högst upp i Googles sökresultat. Det vi pratar om kallas för SEO. SEO är ett välkänt begrepp och nästan alla företagare har hört talas om SEO och vad det är. Men det är inte alla som vet vad ex. “DA” (Domain Authority), “PA” (Page Authority), “SS” (Spam Score), metabeskrivningar, “Disavow file” eller “SERP” betyder. Men allt ihop ska leda till att företagets webbadress hamnar högst upp på första sidan i sökresultatet på Google.

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering – Sökmotoroptimering hjälp

Hjälp med SEO
Hjälp med SEO

Varför lyckas vi med SEO och hur vi kan hjälpa er

 

Det kan ha att göra med att vi i flera år har haft certifikat från Google och så fort de gamla går ut så tar vi de nya och håller oss extremt uppdaterade, det är förvisso något som många gör. 

Men vi tror att det som skiljer oss från övriga webbyråer är att vi i grunden förstår Googles algoritmer mycket bättre och att det är det som gör att vi kan garantera organisk rankning på första sidan. 

Förutom det kan det vara viktigt att vi bryr oss och att vi jobbar stenhårt.

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering – Sökmotoroptimering hjälp

Intresseanmälan är inte bindande

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering

Så varför är det drömmen för alla i Sverige som driver en webbyrå att ranka som nr 1 för just ordet “webbyrå”?

Det beror på att sökordet “webbyrå” är det mest attraktiva inom vår bransch. Om man ska köra betald annons för sökordet “webbyrå” så kostar det därför i genomsnitt 80-100 kr per klick och som många faktiskt är benägna att betala för. På 1 år krävs det alltså en annonsbudget till Google Ads på ca.1 miljon kronor för att ranka på sökordet “webbyrå” och det varje dag och året runt.

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering – SEO hjälp

Syns ni på Google?
Få en analys av era placeringar direkt på mailen!

Därför erbjuder vi någonting nytt, en genväg.

Istället för att slösa bort er tid (och vår tid) med att skapa artiklar med tips, webinarier eller onlinekurser så är vår affärsidé enkel och resultatinriktad genom att skapa värde direkt för våra företagsklienter.

 

Har ni ex. en advokatbyrå så är kanske sökordet “advokatbyrå”. Efteråt när ni rankar 1 blir arbetet enklare för att även ranka 1 för ex. “familjerätt advokatbyrå”.

 

Har ni en produkt ni säljer, ex. en specifik serie av Samsung TV så vill ni gärna ranka 1 för “Samsung TV” för alla olika modeller i den serien och ovanför Mediamarkt, Elgiganten etc.

 

Erbjuder ni en städtjänst så vill ni gärna ranka lokalt, ex. i hela Stockholm för sökordet “Städfirma”.

 

Vågar vi garantera att vi gör så att ni ex. rankar 1 på sökordet “advokatbyrå”? Ja, för det har vi redan lyckats åstadkomma men för ett ännu attraktivare och definitivt svårare sökord: “webbyrå”. 

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering – SEO hjälp

Intresseanmälan är inte bindande

Vilka attraktiva sökord rankar vi som nr 1 för i hela landet förutom “webbyrå” och “gratis sökmotoroptimering”? Ja ex. “reklamfilm företag”, “webbyrå ux design“,… rankar vi nr 1 för och även som nr 2-3 för sökfrasen “hjälp med Facebook annonsering”, men det är inte dåligt eftersom den som rankar som nr 1 är själva Facebook. Det finns en mängd andra sökfraser som vi rankar 1 för och anledningen till att vi berättar detta och poängen är: att det kan vi definitivt också göra för ert företag.

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering