Höj din placering i Googles sökresultat! Helt gratis i 1 månad!

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering

Anmäl dig för 1 månads kostnadsfri SEO

Intresseanmälan är inte bindande

Alla företagare har ett drömsökord som de vill att deras domän ska synas högst upp för och på första placeringen i Googles sökresultat när folk söker efter det drömsökordet. Dvs. de vill gärna att om folk söker efter ett specifikt ord som ex. deras bransch, yrke eller produktkategori att deras webbadress syns högst upp.

 

Missförstå oss inte, vi pratar inte om Google Ads (SEM) som är sökmotormarknadsföring. Ingen drömmer om att behöva betala mellan 30-120 kr per klick.

 

Drömmen vi pratar om är att visas organiskt, utan att behöva betala för klick, och ändå komma högst upp i Googles sökresultat. Det vi pratar om kallas för SEO. SEO är ett välkänt begrepp och nästan alla företagare har hört talas om SEO och vad det är. Men det är inte alla som vet vad ex. “DA” (Domain Authority), “PA” (Page Authority), “SS” (Spam Score), metabeskrivningar, “Disavow file” eller “SERP” betyder. Men allt ihop ska leda till att företagets webbadress hamnar högst upp på första sidan i sökresultatet på Google.

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering – Sökmotoroptimering hjälp

Hjälp med SEO
Hjälp med SEO

Varför lyckas vi med SEO och hur vi kan hjälpa er

 

Det kan ha att göra med att vi i flera år har haft certifikat från Google och så fort de gamla går ut så tar vi de nya och håller oss extremt uppdaterade, det är förvisso något som många gör. 

Men vi tror att det som skiljer oss från övriga webbyråer är att vi i grunden förstår Googles algoritmer mycket bättre och att det är det som gör att vi kan garantera organisk rankning på första sidan. 

Förutom det kan det vara viktigt att vi bryr oss och att vi jobbar stenhårt, vi tar inte en massa interna resor och internt fredagsmys. Vi åker heller inte på skid- retreats, tar bilder och lägger upp på vår sida för att visa hur kul vi har det. Kontentan är att vi bryr oss och att vi kan och jobbar hårt för det vi kan. 

Många har säkert läst artiklar på någon “webbyrå”s sida angående SEO och där “webbyrå”n har nämnt att man ska ranka för long tail- sökfraser (alltså en sökfras där det finns 2-4 ord i samma fras).

Självklart är long tail- sökfraser en riktigt bra strategi om man:

1). har givit upp på sitt drömsökord och man vet att man inte själv är kapabel att ranka där och därför slänger man in andra sökord i samma sökfras som ex. “webbyrå stockholm runt torget höger dörr” och på så sätt sänks konkurrensen för att ranka på sökordet och man har högre chans att ranka som nr 1. 

2). redan rankar nr 1 för sitt drömsökord men även vill ranka nr 1 för andra specifika tjänster som man erbjuder. Det kan vara smart och effektivt, ex. sökfrasen “gratis sökmotoroptimering”. Nu rankar vi som nr 1 för det också men det är inte huvudsaken utan poängen är att det är smart att ha long tail-  sökord om man redan rankar nr 1 för sitt drömsökord. 

Många kanske tror att vi rankar nr 1 för “webbyrå” eftersom ordet “webbyra” finns i vår domän. Kika på våra branschkonkurrenter så ser ni att de också har ordet “webbyra” i deras domäner och även de som rankar på 10:e sidan för sökordet “webbyrå”. 

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering – Sökmotoroptimering hjälp

Anmäl dig för 1 månads kostnadsfri SEO

Intresseanmälan är inte bindande

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering

Det finns ca. 2 200 webbyråer i Sverige och de allra flesta, förutom oss, skriver en massa artiklar som ex.

“5 saker att tänka på med SEO”,

Tips på sökmotoroptimering”,

Sökmotoroptimering hack”… .

Men hur kan de här 2 200 webbyråerna som kallar sig för “webbyrå” och “marknadsföringsexperter” lära/hjälpa er hur ni kan förbättra er SEO när de själva inte ens kan ranka som nummer 1 på ordet  “webbyrå” (låt oss vara ärliga, varenda en utav dem vill utan tvekan ranka som nr 1 för “webbyrå”. Men deras dröm uppfylls inte eftersom det är vi som de senaste 2 åren placerat oss organiskt som nr 1 för sökordet “webbyrå” på första sidan i Googles sökresultat.).

Så varför är det drömmen för alla i Sverige som driver en webbyrå att ranka som nr 1 för just ordet “webbyrå”?

Det beror på att sökordet “webbyrå” är det mest attraktiva inom vår bransch. Om man ska köra betald annons för sökordet “webbyrå” så kostar det därför i genomsnitt 80-100 kr per klick och som många faktiskt är benägna att betala för. På 1 år krävs det alltså en annonsbudget till Google Ads på ca.1 miljon kronor för att ranka på sökordet “webbyrå” och det varje dag och året runt.

Utav de ca. 2 200 webbyråer som finns i Sverige så finns det såklart en 8 olika webbyrå- branschkollegor som är jätteduktiga och all respekt till dem, men majoriteten av alla webbyråer kommer med en massa tips, artiklar, rådgivning, kurser och webinarer som inte fungerar. Det där är bara en leads- magnet för webbyråerna och oftast resulterar det tyvärr i 0 (noll) för företagare som läser eller deltar. 

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering – SEO hjälp

Syns ni på Google?
Få en analys av era placeringar direkt på mailen!

Därför erbjuder vi någonting nytt, en genväg.

Istället för att slösa bort er tid (och vår tid) med att skapa artiklar med tips, webinarier eller onlinekurser så är vår affärsidé enkel och resultatinriktad genom att skapa värde direkt för våra företagsklienter. Det gör vi genom att helt gratis, under 1 månads tid, höja ert företags placering på Google’s sökresultat för det specifika sökordet ni önskar.

Har ni ex. en advokatbyrå så är kanske sökordet “advokatbyrå”. Efteråt när ni rankar 1 blir arbetet enklare för att även ranka 1 för ex. “familjerätt advokatbyrå”.

Har ni en produkt ni säljer, ex. en specifik serie av Samsung TV så vill ni gärna ranka 1 för “Samsung TV” för alla olika modeller i den serien och ovanför Mediamarkt, Elgiganten etc.

Erbjuder ni en städtjänst så vill ni gärna ranka lokalt, ex. i hela Stockholm för sökordet “Städfirma”.

 

Vågar vi garantera att vi gör så att ni ex. rankar 1 på sökordet “advokatbyrå”? Ja, för det har vi redan lyckats åstadkomma men för ett ännu attraktivare och definitivt svårare sökord: “webbyrå”. 

Vad vi erbjuder är 1 månad gratis SEO. Vår ambition är att skapa värde innan vi tar betalt för vårt arbete och det är vår affärsmodell. Vårt mål är att hjälpa er att ranka som nr 1 för ert absolut attraktivaste sökord och skapa +miljoner kr i omsättning.

Det här är vårt sätt att skapa värde för företagare och vi anser att det är det bästa sättet. Det räcker inte med bara ex. “5 tips på SEO” för att ni ska ranka som nr 1. Det är mycket mer avancerat än så men resultatet och avkastningen är enorm eftersom ni då kommer att ranka totalt kostnadsfritt högst upp i sökresultatet för ert drömsökord.

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering – SEO hjälp

Anmäl dig nu! Höj din placering i Googles sökresultat! Helt gratis i 1 månad!

Intresseanmälan är inte bindande

Många webbyråer kommer bli upprörda över vårt erbjudande men det är inte första gången det hänt.

För 2 år sedan när vi köpte domänen digitalwebbyra.se var vår Domain Authority, alltså domänens score hos Google 0 (noll), eftersom det var en ny domän och vi har haft ca. 2 200 olika webbyråer att konkurrera med på Googles sökresultat.

Efter 3 månaders arbete så placerade vi oss som nr 1 för ordet “webbyrå” i hela Sverige. Våra konkurrenter hade redan varit i branschen i +10 år, hade tillgång till högre kapital än oss, hade mer än 20 i Domain Score hos Google (när vi bara hade 0), hade rankat på första sidan i sökresultatet för sökordet “webbyrå” i flera år och helt enkelt haft mycket större chanser innan dess att vi ens köpte vår domän. Men efter endast 3 månaders arbete kom vi högst upp ovanför alla webbyråer i Sverige.

Så, alla har tidigare redan blivit upprörda över vår placering och ni kan tänka er att från de ca. 2 200 aktörer som finns på marknaden hur många utav dessa som försökt att försämra vår rankning de senaste 365 dagarna genom att rapportera oss, genom att köpa och bakåtlänka spammiga länkar till vår domän och en mängd olika avancerade metoder.

Vi är inte en webbyrå som skriver en massa artiklar för att ranka högre, vi har inte skapat en separat sida för “webbyrå göteborg”och en annan sida för “webbyrå stockholm” eller en för varje stad i hela landet som så många webbyråer gör.

Vi har bara en sida för “webbyrå” och den rankar vi först för i hela Sverige. Så, vissa webbyråer har en dålig intern strategi och självklart när de har en dålig strategi för sig själva hur bra strategi kan de ha för sina klienter.

Vilka attraktiva sökord rankar vi som nr 1 för i hela landet förutom “webbyrå” och “gratis sökmotoroptimering”? Ja ex. “reklamfilm företag”, “webbyrå ux design“,… rankar vi nr 1 för och även som nr 2-3 för sökfrasen “hjälp med Facebook annonsering”, men det är inte dåligt eftersom den som rankar som nr 1 är själva Facebook. Det finns en mängd andra sökfraser som vi rankar 1 för och anledningen till att vi berättar detta och poängen är: att det kan vi definitivt också göra för ert företag.

Hjälp med SEO – Hjälp med Sökmotoroptimering

Vi älskar kunder som ställer höga krav.

Digital Webbyrå har hjälpt oss enormt mycket med att skapa den webbplats vi önskat. De visade på en seriositet i sitt arbete via den snabba supporten och en bra handlingsplan samt viljan att skapa en webbplats som passar oss och alla våra behov. När vi har haft frågor och funderingar eller velat ändra något så har vi blivit väl bemötta och fått den hjälp vi behövt.

Ett gott samarbete helt enkelt. Vi känner ett starkt förtroende för Digital Webbyrå men också en stor trygghet i att ha vår webbplats hos en seriös byrå.

Våra kunder får nu en smidig upplevelse och kan lättare handla hos oss. Tack Digital Webbyrå för ert fantastiska arbete!

Frida och Christoffer Jansson

Styrelsesuppleant, Styrelseledamot

Mikrofiber.se (CJ Trading AB)

Salutiva har samarbetat med Digital Webbyrå för framtagande av vår hemsida.

Samarbetet har fungerat väl, vi har hela tiden haft en bra och smidig dialog kring vår sidas utseende, innehåll och funktion där Digital Webbyrå haft kloka tankar och en erfarenhet som hjälpt oss på vägen.

 När vi nu efter lanseringen ser på resultatet kan vi konstatera att vi är mycket nöjda!

Svenja Andersén

Grundare och utvecklingskonsult

Salutiva AB

Jag vill bara tacka igen för det fina jobbet som ni har utfört för min webbsida. Så fint, elegant, modernt, snabbt, fin bildinspelning på förstasidan och val av produkter och det viktigaste er snabba leverans. Väldigt nöjd.

Jag litar på era val och tips, väldigt lyhörda och stödjande för kundens behov.

Bättre kan man inte hitta.

Qabas Abdul Wahab

Ägare

Maxenti.com

Digital Webbyrå har helhjärtat gått in med uppdraget att skapa en ny hemsida för konstagenturen Femart. Dem har varit lyhörda och kunniga mot alla våra idéer, funderingar och höga krav – De förstod våra behov och omsatte dem proffesionellt i praktiken. Dem fokuserar på kundens och besökarnas behov, de gick hela vägen och gjorde även det lilla extra. De har varit öppna och lätta att ha att göra med då de har mycket hög servicenivå.

Jag rekommenderar varmt att anlita Digital Webbyrå om du har tankar på att skapa en ny hemsida!

Sanna Laakso

Vice VD

Femart Ekonomisk förening

The final outcome was exactly as the prototype, except from the parts we decided to modify during the implementation.

We are also very happy with the mobile implementation and your suggestions about it (we understand we didnt deliver a specific design, but the final mobile implementation was what we had in mind). Moreover, we appreciate your support and prompt replies in technical questions.

I would like to thank you one more time for the help and the fulfilment of the project!

AceDev

Minas Roukas

VD

acedev solutions AB

När vi på Springresor sökte hjälp med uppbyggnaden av hemsidan så blev vi kontaktad av många som ville hjälpa till.

Vi fastnade för Digitalwebbyrå och Desirée som gav ett seriöst intryck och gav oss ett rimligt pris för uppbyggnaden. Sedan dess har allting rullat på väldigt smidigt, hemsidan är vi riktigt nöjd med. Den är enkel och stilren, precis som vi önskade.

Digitalwebbyrå är väldigt hjälpsamma och noggranna i sitt arbete, vi kan verkligen rekommendera Digitalwebbyrå.

Lars Björklund & Lina Johansson

Styrelseledamot, Ordförande

Springresor i Bollnäs AB

Strandvägen 1, 11451 Stockholm

Har du ett projekt du vill bolla eller vill du prata med oss om marknadsföring?

Kungsportsavenyn 21, 41136 Göteborg

Har du ett projekt du vill bolla eller vill du prata med oss om marknadsföring?