Femart Ekonomisk förening

annorlunda e-handel & webbplats – FEMART

En annorlunda webbplats

för alla människors lika värde

Femart.se är Sveriges enda förening och konstagentur som är specifikt inriktat på att förändra föråldrade normer i samhället. Genom konsten förmedlar föreningens medlemmar samhälls och normkritiska tankar. Genom konsten strävar föreningen efter att påverka, förändra och skapa ett accepterande och jämlikt samhälle för alla individer.

annorlunda e-handel & webbplats - FEMART

< Uppdraget Tjänster Resultat />

Webbplats i WordPress

 

Föreningen arbetar med viktiga samhällsfrågor. Webbplatsen ska fungera som ett viktigt verktyg för att skapa opinion. Därför var det extra viktigt för oss att kombinera en webbplats som erbjuder en användarvänlig och anpassad upplevelse för besökarna. Helt enkelt en plattform som gör rättvisa av Femarts arbete för ett jämlikare samhälle.

Den primära fokusen har varit att belysa föreningens arbete och dess individuella medlemmar. Det har vi åstadkommit genom en webbdesign som, från första sidan, delar upp besökarnas uppmärksamhet på samtliga av Femarts kreatörer och medlemmar. Alla medlemmar och deras samhällsreflekterande konst har givits lika stor möjlighet att synas och uppmärksammas av besökarna.

En plattform för entreprenörer

annorlunda e-handel & webbplats – FEMART – Femarts styre är demokratiskt och vi tror på inkluderande processer, trovärdiga samarbeten och uppdrag. Därför tar vi alltid bara uppdrag som vi sympatiserar med.