Mikrofiber.se

(CJ Trading AB)

ny Woocommerce e-handel med Klarna – WooCommerce är ett WordPress eCommerce plugin som förvandlar din WordPress-sida till en fullt fungerande e-handel. Med över 37 miljoner nedladdningar världen över så är WooCommerce en av de största e-handelslösningarna som finns. WooCommerce ger både e-handelsbutiker och utvecklare fullständig kontroll och via deras APIér och deras plugin-marknadsplats.

En helt ny Woocommerce e-handel på 48 h med 100 produkter och Klarna betallösningar

Vi fick i uppdrag att färdigställa en helt ny webbplats och e-handel på endast 48 timmar. Från det att vi påbörjade arbetet tills att hela webbplatsen och e-handeln skulle vara helt klar, lanserad och redo att ta emot beställningar hade vi 48 timmar på oss. Under dessa 48 timmar skulle vi inte bara göra ett par ändringar, utan i själva verket bygga upp allt från grunden. Det enda vi hade kvar från den gamla webbplatsen var själva domänen. 

ny Woocommerce e-handel med Klarna

Under 48 timmar gjorde vi följande:

 

 • pekade om domänen till vår server
 • byggde upp WordPress
 • skapade alla informativa sidor
 • byggde upp Woocommerce
 • manuell optimering av samtliga bilder 
 • byggde kategorier
 • manuell uppbyggnad av 100 produkter (eftersom migrering inte varit möjligt) 
 • genererade API från Klarna och implementerade klarna betallösning 
 • skapade en totalt ny design från grunden med tanke på användarvänlighet och konvertering
 • grundläggande SEO
 • implementerade olika fraktklasser och fraktalternativ baserat på varukorgens värdebelopp
 • optimerade JS och CSS och skapade en speed score på hela webbplatsen på över 97 poäng av 100 möjliga
 • fick feedback från klienten om ev. design- ändringar
 • implementerade Facebook pixel och optimerade med de nya händelse- triggers 
 • utförde design- ändringar och lanserade webbplatsen

< Uppdraget Tjänster Resultat />

Mikrofiber.se är det kompletta e-handelsföretaget för bilvårdsprodukter. Produkterna utvecklas för att hålla hög kvalité och till konkurrenskraftiga priser.  Genom marknadsledande leverantörer är mikrofiber.se en stark aktör på marknaden. Deras affärside är enkel: premiumprodukter online och till rätt pris.

 

CJ Tradings gamla e-handel var både omodern och begränsande på grund av dess CMS. För kunderna var den inte användarvänlig och kundresan var därför långt ifrån tillfredsställande. För administratörerna begränsade den möjligheten till vidareutveckling och hindrade att uppnå önskad försäljning. Behovet av att uppdatera till en helt ny modern webbplats och e-handel var därför nödvändigt.

Woocommerce e-handel med Klarna

Resultat

 

Ny webbplats i WordPress med ny e-handel i Woocommerce, mobile first- designad och responsiv för alla enheter. 

 

Optimering av HTML, JS och CSS för en mycket snabbladdad e-handel samt optimering av hastighet.

 

Modern och ren webbdesign som genomsyras av den grafiska profilen. 

Fokus på användarvänlig design- och funktioner för att uppnå maximal konverteringsgrad, en balans av stark teknik och genomtänkt UX/UI- design. 

 

Tydlig och konsekvent navigering som skapar en smidig och skön upplevelse/kundresa för användarna. Integration av klarna checkout. 

Ett snabbt och effektivt flöde i kassan med minimala steg för att slutföra köp, med andra ord en konverteringsvänlig köpprocess. 

 

Framtagning och implementering av specialanpassade och viktbaserade fraktregler.

entreprenörer – Vi har jobbat med Woocommerce som e-handelsplattform och Woocommerce Bookings för bokningssystem under fem år och har bra kunskaper för att täcka dina behov. Från enkla e-handelssiter till avancerade bokningssystem med kopplingar via tredjepartslösningar för lagerhantering och bokföring som Specter och Fortnox etc… Med effektiva tillägg får vi din hemsida modern och lättanvänd. Kalender, bokningssystem, shop,  Allt anpassat för besökare. Ny webbplats i WordPress-Bokningssystem, hemsida för företag- ny Woocommerce e-handel med Klarna