Entreprenör Sverige – En plattform för entreprenörer

Nordens största digitala plattform för entreprenörer

Entreprenorsverige.se samlar Sveriges entreprenörer på en och samma arena. Målsättningen är att främja svenskt näringsliv och tillväxt genom att erbjuda kostnadsfria tjänster som individuell rådgivning, unika möjligheter till nätverkande och events, medlemsförmåner och mycket mera.

entreprenör Sverige

< Uppdraget Tjänster Resultat />

Innovativ digital plattform i WordPress

Lansering av en ny och helomfattande webbplats för Entreprenör Sverige. Snabbladdad, väloptimerad och lättnavigerad med utgångspunkt i mobile- first design. Responsiv för dator, läsplatta och mobil.

Kombinerad teknisk styrka, nyskapande och unik webbdesign samt maximerad användarvänlighet (UX).

En plattform för entreprenörer – entreprenör

Medlemssidor

Tekniskt starka, välstrukturerade och användarvänliga funktioner, bl.a. för inloggning och medlemssidor med sociala medier applikation. Innovativ, ren och modern webbdesign med en tydlig grafisk profil och identitet som genomgående röd tråd.

Digital webbyrå uppdrag – Plattformen är för entreprenörer och företagare och fungerar som Arbetsförmedlingen, fast tvärtom. Dvs. istället för att slösa bort skattepengar som inte hjälper en enda entreprenör så är den här plattformen oberoende av skattepengar. Enda målet är att skapa värde för entreprenörer, hjälpa unga, gamla, manliga och kvinnliga entreprenörer att nätverka, samarbeta och växa. Kvinnors styrelserepresentation är avhängande av branschtillhörighet. I kvinnodominerade branscher som vård och utbildning är kvinnor högt representerade medan de är underrepresenterade inom ex. industrin. Jämställdhetsfrågan inom ledningsstrukturerna är viktig för både tillväxt och företagens hållbarhet. Långsiktigt går det dock att se en positiv förändring då kvinnor bland de nytillkomna styrelseplatserna är väsentligt högre samt en tydlig ökning av nytillkomna kvinnliga VD- poster också går att urskilja.