Springresor - ny WordPress- sida

Lansering av ny WordPress- sida

Springresor – ny WordPress- sida- Är ditt mål att förbättra din löpteknik? Vi erbjuder givande PT- pass med filmad löpstegsanalys. Vi filmar när du springer och ger dig tips på förbättringar i löptekniken. Personlig träning kan inkludera pulshöjande intervaller. Många blir förvånade hur snabbt de kan springa och hur hårt de kan pressa sig själva. Vi finns vid din sida för att pusha och peppa dig till resultat du aldrig kunnat drömma om. Pris: 600 kr/tillfälle​

Springresor.se är det nyetablerade livsstilsföretaget som kombinerar löpning, hälsa, gemenskap och upplevelser i form av bl.a. löparträning, kostrådgivning och löparresor.

Springresor - ny WordPress- sida

< Uppdraget Tjänster Resultat />

Helomfattande webbproduktion i WordPress

En väloptimerad WordPress- sida som är snabbladdad, välstrukturerad och användarvänlig (UX) med mobile first- tanke och optimerad för alla skärmtyper.

Springresor - ny WordPress- sida

Fokus på att tillhandahålla besökarna en informativ, lättnavigerad och lättöverskådlig hemsida med smidiga kontakt- vägar. Ren och enkel webbdesign (enl. kundens önskemål) som kännetecknas av företagets koncept, grafiska profil och identitet.