(West Food i Göteborg AB)

Informativ webbplats i WordPress

Facebook Ads WebbyråSEO. Det bästa är att själv föröka se på hemsidan så som kunden skulle titta på den. Man brukar säga att när en kund väl har hittat till hemsidan så har man 8 sekunder på sig att fånga kundens intresse innan han eller hon klickar sig vidare. Lyckas man fånga intresset under den tiden kan kunden spendera mycket mer tid på sidan.

Informativ webbplats i WordPress

West Food i Göteborg AB är det inarbetade livsmedelsföretaget som exporterar svenska och nordiska livsmedelsvarumärken. Med deras välkända varumärken av hög kvalitet är företaget en eftertraktad leverantör för aktörer över hela världen.

< Uppdraget Tjänster Resultat />

En helt ny och helomfattande informativ hemsida i WordPress med fokus på att vara företagets skyltfönster utåt för att nå nya potentiella kunder och samarbetspartners.

Westfood.se är väloptimerad för en snabbladdad webbplats och en bra användarupplevelse för besökarna. Stor eftertanke har lagts på att bygga en välstrukturerad och användarvänlig webbplats.

Ren och enkel webbdesign med företagets varumärke/brand i centrum. Mobile first- design och responsiv för alla sorters enheter och skärmstorlekar.

Tydliga kontaktvägar och “call-to-action”- knappar på samtliga av webbplatsens sidor för att möjliggöra och öka antalet konverteringar i form av kontakt.

Grundläggande sökmotoroptimering utförd.

Wordpress

entreprenör – Informativ webbplats i WordPress

  • Ni har varit lyhörda med vad vi vill
  • Snabba att ändra
  • Varit duktiga att ta fram exempel

Vi tycker att sidan ser bra ut.

Peter Johansson

Styrelsesuppleant

Westfood.se

(West Food i Göteborg AB)