Salutiva AB

Bokningssystem i Woocommerce – Ny webbplats i WordPress-Bokningssystem i Woocommerce-Salutiva AB

Ny webbplats i WordPress - Bokningssystem i Woocommerce

Salutiva AB är den självklara partnern i arbetet med att skapa, behålla och utveckla mänsklig hållbarhet. Företaget hjälper till att skapa och behålla hälsa, utveckling, välbefinnande och livskvalité över tid genom en kombination av systemteori och ett salutogent förhållningssätt. Deras fokus ligger på det friska, hälsosamma och sunda i relation till helheten och med deras kompetens hjälper de både privatpersoner, företag och organisationer att skapa och bibehålla mänsklig hållbarhet. 

Bokningssystem i Woocommerce

< Uppdraget Tjänster Resultat />

Ny webbplats i WordPress och specialanpassat bokningssystem i Woocommerce.  Webbplatsen är såklart mobile first- designad, responsiv för alla enheter och optimerad för maximal hastighet. Designen är luftig och ren och företagets grafiska profil återspeglas på samtliga sidor.

 

Enkelt för användaren att navigera runt på webbplatsen, tydlighet och användarvänlighet genomsyrar hela webbplatsen. För att ge Salutiva’s klienter en behaglig upplevelse har vi fokuserat mycket på just UX- och UI- design, som i sin tur leder till en högre konverteringsgrad.

Bokningssystem Woocommerce

Specialanpassat bokningssystem direkt i Woocommerce med koppling till kortbetalning. Bokningssystemet har tagits fram direkt i Woocommerce pga. fördelen med dess kompatibilitet. Bokningssystemet har anpassats både utifrån klientens önskemål och med tanke på att vara användar- och konverteringsvänlig. Numera kan Salutiva AB’s klienter både boka sin tid och betala i bokningssystemet på ett smidigt sätt genom några få klick. 

entreprenörer – Vi har jobbat med Woocommerce som e-handelsplattform och Woocommerce Bookings för bokningssystem under fem år och har bra kunskaper för att täcka dina behov. Från enkla e-handelssiter till avancerade bokningssystem med kopplingar via tredjepartslösningar för lagerhantering och bokföring som Specter och Fortnox etc… Med effektiva tillägg får vi din hemsida modern och lättanvänd. Kalender, bokningssystem, shop,  Allt anpassat för besökare. Ny webbplats i WordPress-Bokningssystem, hemsida för företag