Slvrbckwear.com

Slvrbck Lopes Da Silva AB

Kraftigt ökad försäljning FacebookAds

Facebook Ads Webbyrå – Kraftigt ökad försäljning FacebookAds –

Facebook är sociala mediernas kung: med 5,3 miljarder användare som loggar in varje dag, är det den största sociala medier-plattformen. Dessutom har Facebook fortfarande en jämn tillväxt i sin användarmängd.

Plattformen har lagt mycket tid och pengar på att utveckla sin plattform för marknadsförare. Den ger möjligheter för att nå väldigt specifika, nischade målgrupper. 

Facebook är definitivt en “pay-to-play” plattform, men på grund av den stora mängden användare som in varje dag, och dess avancerade marknadsföringsplattform är det fortfarande värt för de allra flesta företag att investera i annonsering på FB år 2020.

Kraftigt ökad försäljning för SlvrbckWear med Facebook Ads.

 

SlvrbckWear säljer egenproducerade träningskläder- och accessoarer online på slvrbckwear.com

Företaget har ett starkt sortiment och en unik vision. De erbjuder idag sina egna varumärken såsom “HAPPY! Seamless Collection”, “Signature Collection” med flera.

Kraftigt ökad försäljning för SlvrbckWear med Facebook Ads

< Uppdraget Tjänster Resultat />

Facebook Ads

resultat under 6 månader

+ 210 % i ökad omsättning

– 82 % i konverteringskostnad

+ 28% i ökad försäljning varje månad

Facebook Ads

Fortsatta mål:

– ytterligare stärka varumärkeskännedomen och engagemanget i sociala kanaler genom ökad synlighet och interaktioner med användare via inlägg och annonsering

– fortsatt arbete för att SlvrbckWear ska växa ytterligare genom att kontinuerligt öka deras försäljning genom databaserad och kostnadseffektiv annonsering i sociala medier (Facebook och Instagram)