EFCC.se

digital plattform för EFCC – För ekonomer är digitalplattformar något helt annat. I grunden är det en viss kategori av affärsmodeller. som är mötesplatser som sammanför två eller flera kategorier av aktörer och underlättar deras transaktioner. En sådan måste inte nödvändigtvis vara digital, utan även olika typer av handelsplatser och pappersmedia kan vara plattformar.Vi exemplifierar i kapitel i antologin med som för flera hundra år sedan skapade mötesplatser för säljare och köpare.

Ny digital plattform för EFCC

EFFC (EducateForChangeCongo) är barnrättsorganisationen som kämpar för flickors rätt till skolgång i DR Kongo.

 

DigitalWebbyrå stöttar helhjärtat EFFC’s mål: att varenda flicka, genom utbildning, ska kunna förändra sina livsvillkor och framtidsutsikter.

digital plattform för EFCC

< Uppdraget Tjänster Resultat />

Helomfattande webbproduktion i WordPress

Lansering av en helt ny optimal digital plattform för EFFC.se. Målet är att erbjuda besökarna en användarvänlig och informativ upplevelse. Fokus på opinionsbildning och konvertering till engagemang med syfte att skapa de finansiella förutsättningarna för EFCC’s arbete.

En tekniskt avancerad och snabbladdad hemsida i WordPress med multipla språk. Hög fokus på användarvänlighet (UX), mobile first och optimerad för alla olika skärmar. En strukturerad, lättnavigerad och väloptimerad sida som förenklar upplevelsen för besökarna. Information och bilder presenteras på ett lättillgängligt och tilltalande sätt som karaktäriseras av EFCC grafiska profil med den nyskapade logotypen. 

digital plattform för EFCC

Framtagning/utveckling av ny betallösning för gåvor med tydliga och smarta steg.