Proffslogga.se

Proffslogga - förbättring av hemsida

Proffslogga – förbättring av hemsida

Proffslogga.se är experter på grafik. Företaget levererar logotyper till kunden med snabb leverans, till låga priser och med god kvalitet.

< Uppdraget Tjänster Resultat />

Arbetet vi utförde är ett bra exempel på hur vi under ca en timme kan hjälpa kunder att förbättra sin befintliga hemsida. Därför har vi valt att belysa uppdraget lite extra.

Det var ett kort projekt där vi hjälpte företaget med lätt optimering av CSS, JavaScript och HTML.

Före

förbättring av webbplats

Efter

förbättring av webbplats

Vi gjorde sidan dubbel så snabb som innan, trots att hemsidan behöll sin ursprungliga grund, hosting, funktioner m.m. Kunden hade inga ytterligare önskemål om förbättringar.

Före

Proffs logga - förbättring av webbplats

Vi designade endast om förstasidans hero- sektion och gav 16 olika designförslag, ett utav dessa valde kunden ut som vinnaren. Samma sektion gjordes även mer responsive genom att vi såg till att “Call-to-action” knappen numera är helt synlig på samtliga mobila enheter, tidigare hade den en tendens att delvis försvinna.

Proffs logga – förbättring av webbplats – Vi hjälper dig att skapa en intresseväckande företagslogga som förbättrar igenkänningen av ditt varumärke. Vi erbjuder 100% Nöjd Kundgaranti, vi vill att du ska älska din nya logotyp.. Öka ert första intryck genom att skapa förtroende med ett professionellt designat visitkort.

Efter

Digital webbyrå uppdrag - Proffs logga - förbättring av webbplats