(Peter Freme AB)

Unik webbplats i WordPress

Facebook Ads WebbyråSEO. Det bästa är att själv föröka se på hemsidan så som kunden skulle titta på den. Man brukar säga att när en kund väl har hittat till hemsidan så har man 8 sekunder på sig att fånga kundens intresse innan han eller hon klickar sig vidare. Lyckas man fånga intresset under den tiden kan kunden spendera mycket mer tid på sidan.

Unik webbplats i WordPress

Peter Freme är speakern med lång erfarenhet av speakeruppdrag för bl.a. flera stora sportevenemang, ex. världens största fotbolls- och innebandycup för ungdomar som hålls varje år i Göteborg. Under sina speakeruppdrag agerar Peter Freme som stämningshöjare och lyfter både evenemanget, publiken och lagen som spelar. Hemligheten bakom hans succé är kombinationen av ett hårt produktionsarbete och det faktum att Peter har genuint roligt under sina speakeruppdrag. 

< Uppdraget Tjänster Resultat />

Peter Freme kontaktade oss med önskemålet om att få en helt ny och unik webbplats som sticker ut och har det lilla extra. Vi byggde därför en modern och minimalistisk WordPress webbplats med en minst sagt unik webbdesign. 

 

För PeterFreme.se skapade vi en webbdesign med app- känsla. Vi har använt oss utav en teknik som resulterar i att besökaren på webbplatsen scrollar ner och upp på webbplatsen, precis som i en app. Vi har lagt ner mycket tanke och energi på att göra denna webbplats och dess unika webbdesign och teknik lika smidig och välfungerande för besökare på såväl desktop som mobilversion.

Unik webbplats i WordPress - PeterFreme

entreprenör – Unik webbplats i WordPress

Jag var i kontakt med många olika webbyråer för att få hjälp att bygga min hemsida. Till slut föll mitt val på Digital Webbyrå, mycket tack vare bemötandet från Desirée redan i första kontakt, men även för att hon har varit närvarande under hela processen. Hemsidan som sedan byggdes överträffade min förväntningar och jag är mycket nöjd. Kan varmt rekommendera Digital Webbyrå!

Peter Freme

Ägare

PeterFreme.se

(Peter Freme AB)