Kortvideo- appen "TikTok" expanderar

TikTok marknadsföring

TikTok marknadsföring – entreprenör sverige

- tar över en stor del av marknaden

TikTok marknadsföring
TikTok marknadsföring

Kinesisktägda TikTok har ökat sina intäkter från köp i appen med över 300 % per år och med ett resultat på flera hundratals miljoner dollar i årliga intäkter.

Moderbolaget ByteDance är ett Kina-baserat teknikföretag som förutom TikTok även är känt för sin sociala mediatjänst “Toutiao”.

TikToks intäktsvinster är imponerande, lika imponerande är den snabba utvecklingen av app- användare. På den amerikanska marknaden expanderar TikTok så kraftigt att olika delar av den amerikanska regeringen förbjöd användningen pga. bl.a. de handels- spänningar mellan USA och Kina som har tilltagit under de senaste åren.

TikTok's ägare ByteDance anses idag vara ett otroligt värdefullt företag. Företaget värderas till ca. 80 miljarder dollar.

DigitalWebbyrå
Digitala kanaler och verktyg som webbplats / hemsida, digital marknadsföring och appar har tagit sitt fotfäste och är här för att stanna. ByteDance är helt klart en ny kraft att räkna med, frågan är om TikTok kan fortsätta expandera med samma kraft på andra marknader och på sikt passera sina konkurrenter, ex. Instagram?
TikTok marknadsföring

Dela den här artikeln

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-post
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter