Har du en WordPress- sida med e-handel och/eller medlemskap?

WordPress- sida med e-handel och/eller medlemskap

I så fall kommer din webbplats behöva skicka en hel del transaktionsmeddelanden till användare så som e-post, återställning av lösenord, beställningsbekräftelser m.m.

Men, är du säker på att ditt meddelande verkligen når fram till mottagaren?

WordPress inbyggda e-postkonfiguration skickar e-post via samma server som din webbplats har sin host hos. Oftast är den inte optimerad för att skicka e-post, problemet är att det saknas autentisering och därför hamnar dina utskick ofta i mottagarens skräppost eller blockeras. För att undvika att det sker kan du använda ett WordPress SMTP-plugin som gör att dina utskick når fram till inkorgen.

SMTP plugin gör att din webbplats skickar e-post via en konfigurerad SMTP-server och ser till att ditt meddelande når sin slutdestination. På det viset slipper du oroa dig över om din kund har mottagit din e-post, du undviker onödiga missförstånd/konflikter och kan bibehålla goda kundrelationer som gynnar din verksamhet.

Dela den här artikeln

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-post
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Lämna ditt nummer,så ringer
vi dig inom

Vi ser fram emot att prata med dig.

Sofia Svenson
01/04/2020
Ett varmt tack och en stor eloge till er DigitalWebbyrå, vi är så tacksamma att ni tog er all den tid ni gjorde för oss och vi är så fantastiskt nöjda med slutresultatet. Vår hemsida är makalös. Mvh Sofia & gänget
Christer Anderssen
19/03/2020
Mycket nöjd med deras jobb för vår webbsida och shop! Bra vägledning och kompetens